Energioptimering i Herlev & Storkøbenhavn

Man hører ofte om energieffektivisering, energirenovering, energiløsninger og andre lignende vendinger, der alt har betydning af at på en eller anden måde at skulle spare på strømmen og energien. Det er både tiltag du selv kan klare derhjemme ved at ændre forbrugsvaner, men ved helt store ændringer kræves der ofte professionelt hjælp. 

Vi hos Knud Olsen VVS specialiserer os inden for VVS- og energi-løsninger, og leverer blandt andet omfattende løsninger af el-tjek og energioptimering i Herlev, men også hele Storkøbenhavn og Nordsjælland. Vi kører derfor ud, uanset om du har brug for os i Ballerup, Skovlunde, eller mere nordliggende byer. 

Vi tilbyder døgnservice

Hvad er en energioptimering? 

Når der tales om en energioptimering af din bolig eller dit hjem, handler det om at effektivisere og reducere energiforbruget i hjemmet. Det kan både gøres ved et tjek på dine forbrugsvaner, men også ved at kigge dine nuværende installationer, og eventuelt overveje ny montering af f.eks. solcelleanlæg, eller udskifte opvarmningsmetoder til varmepumper. 

Vi evaluerer dine elinstallationer og andre relevante områder, hvor energien potentielt udnyttes ineffektivt. Gennem brug af vores mere end 60 års erfaring samt, kan vi uden tvivl tilbyde forskellige løsninger der reducerer energispil, og skabe mere effektive energiforbrugsmønstre til dig. 

Energioptimering er nøglen til at minimere spild og maksimere effektiviteten af vores energiforbrug. Det reducerer ikke kun dine omkostninger, men har også en miljømæssig påvirkning. Ved at investere i energieffektive løsninger og reducere spild, vil du derfor opleve besparelser på langt sigt, og samtidig bidrage til bæredygtighed.

Energioptimering i Herlev, Storkøbenhavn og Nordsjælland

Energioptimering hos Knud Olsen VVS

Vores mål og mission er ikke bare at sælge en opgradering af dine installationer og systemer, men at hjælpe der hvor det giver mening. Med en energioptimering og el-tjek fra os, arbejder vi i de områder hvor behovet er for det. Vores tilgang vil altid være tilpasset dit hjem og din situation, og laver derfor en vurdering af din bolig. 

Det hjælper os med at identificere områder hvor vi enten kan anbefale udskiftninger af dine installationer, eller blot gode råd til hvordan du kan ændre dine vaner til at minimere dit elforbrug. Vores energioptimering rækker derfor fra alt af implementering energieffektive installationer, til en vurdering af dine forbrugsvaner, og hvordan de kan ændres til det bedre. 

Kontakt os i dag for en effektiv energioptimering

Mangler du professionel rådgivning eller assistance af energioptimering eller el-tjek, står vores erfarne medarbejdere klar til at hjælpe. Kontakt os på 44940186 eller på claus@knudolsenvvs.dk. Vi svarer hurtigt på alle henvendelser, og hjælper dig med energi- og strømbesparelser i din bolig, ved hjælp af vores energioptimering. 

Kontakt os i dag

Tips til at reducere dit energiforbrug

At reducere dit energiforbrug hjælper både på at lave besparelser i din økonomi, men også at bidrage til bæredygtighed. Vi har samlet en håndfuld råd der er generelle, men ville altid være bedre stillet hvis vi kom ud og lavede et tjek på din bolig. Klik på rådende nedenfor, for at lære mere!

Skifter du til LED-pærer, vil du opleve et betydeligt mindre brug af energi, i forhold til traditionelle glødepærer. Det er dog ikke den eneste fordel, LED-pærer har også længere levetid!
Investerer du i energieffektive apparater der er mærket med energiklasser som A++ kan du også nemt opnå energibesparelser. Apparater af denne type forbruger nemlig mindre strøm.
Optimer temperaturen i dit hjem ved at bruge termostater og programmerbare termostater for at undgå unødvendig opvarmning eller køling.
Sørg for, at dit hjem er ordentligt isoleret for at bevare varmen om vinteren og holde kølighed om sommeren, hvilket reducerer behovet for overdreven brug af varme og aircondition. Isolering spiller en enorm rolle i den almindelig danskers energiforbrug, det er blandt andet her, du kan optimere dit energiforbrug.
Vær opmærksom på dit energiforbrug og sluk lys og elektroniske enheder, når de ikke er i brug. Det lyder måske som en mindre post, men lige her kan du typisk opnå store forbedringer i det lange løb.
Du kan f.eks. overveje at investere i solanlæg, til at generere din egen grønne energi, hvor du samtidig reducerer afhængigheden af traditionelle strømkilder. Samtidig kan du overveje varmekilde såsom gulvvarmestyring eller varmepumper, der er energieffektive løsninger til opvarmning – hvor du samtidig på sigt kan opnå besparelser i din økonomi.