Fjernvarme installation i Herlev

En fjernvarme installation er en effektiv og smart opvarmningsmetode, der distribueres gennem et netværk af rør fra et centraliseret anlæg til boliger. Opvarmningsmetoden udnytter varme fra forskellige kilder, som biomasse, affaldsforbrænding, solvarme eller geotermisk energi. Det centrale anlæg opvarmer vand, som derefter sendes gennem isolerede rør ud til forbrugeren, hvilken giver en pålidelig og konstant varmekilde. 

Hos Knud Olsen VVS leverer vi fjernvarme installation til både privat og erhverv, og har leveret VVS-, EL- og varmeløsninger i over 60 år. Vores fokus ligger i, at du kan få energieffektive og miljøvenlige opvarmningsløsninger, til overkommelige priser. Vi leverer fjernvarme installation i Herlev, Ballerup, Skovlunde, men også Storkøbenhavn og hele Nordsjælland.

Fjernvarme installation i Herlev, Storkøbenhavn & Nordsjælland

Fjernvarme installation eller varmepumpe?

Muligheden for at få fjernvarme installation afhænger af din geografiske placering, det er derfor desværre ikke alle der kan få det. Det kræver først og fremmest at der ligger fjernvarmerør, der hvor du bor. Ofte er dette tilfældet i større byer og tætbefolkede områder. Er du i nogen som helst tvivl, kan du altid forhøre dig hos os. 

Er dette tilfældet, kan en varmepumpe være et rigtig godt alternativ. Kan du dog få fjernvarme installation, er det faktisk at foretrække for de fleste, da varmpumper ofte bruges til mindre arealer, og jordvarme kræver at din grund er et bestemt areal. 

Generelt har fjernvarme ofte også en stabil prisstruktur, mens varmepumper typisk har lavere driftsomkostninger. Dog kræver varmepumpen en større investering i anskaffelse og installation, hvorimod fjernvarme kræver en mindre investering i selve installation.    

Mangler du akut hjælp? Vi tilbyder døgnservice

Kan en fjernvarme installation betale sig?

Valget af et fjernvarmeanlæg bringer faktisk en række betydelige fordele med sig, det gør det til en attraktiv løsning for rigtig mange mennesker. Du kan blandt andet nyde rigtig godt af følgende fordele:

 • Energibesparelser: 
  Fjernvarmesystemer er kendt for dets høje energieffektivitet. Ved at udnytte varme produceret centralt og distribution til flere boliger eller virksomheder, reduceres behovet dermed også for individuelle varmekilder.
   
 • Pålidelighed:
  Fjernvarmeanlæg er samtidig en utrolig pålidelig varmekilde. Ved at eliminere behovet for individuelle varmekilder fra hver enkelt bolig eller bygning, sikrer et fjernvarmeanlæg en stabil og konstant opvarmning.
   
 • Nem skalerbarhed:
  Disse systemer kan nemt tilpasses forskellige behov og størrelser af boliger eller virksomheder. Dette gør fjernvarmeanlæg alsidige og egnede til forskellige typer af bygninger.
   
 • Minimal vedligeholdelse:
  Med fjernvarmesystemer er der ofte mindre vedligeholdelse sammenlignet med individuelle varmekilder. Den centrale drift og vedligeholdelse håndteres af leverandøren, hvilket minimerer den administrative byrde for forbrugerne. Med andre ord, skal du faktisk ikke stå over for ansvaret af vedligeholdelse.

Alt i alt er fjernvarme en attraktiv løsning der kan betale sig for de fleste. Det bringer fordele af energibesparelser, de er pålidelige og skalerbare, og kan dermed tilpasses forskellige boligtyper. Systemet bringer samtidig minimal vedligeholdelse, så du som forbruger, ikke skal stå med det administrative. 

Lad Knud Olsen VVS hjælpe dig 

Uanset om du har spørgsmål eller har brug for en fjernvarme installation, hører vi altid gerne fra dig på 44940186 eller claus@knudolsenvvs.dk. Søger du et uforpligtende tilbud, er i tvivl om hvorvidt dit geografiske område er kvalificeret til fjernvarmeanlæg står vi til rådighed. 

Kontakt os i dag