Gulvvarme installation

Knud Olsen VVS er din ekspert når det kommer til professionelle VVS-løsninger. Vi specialiserer os i alt fra vedligeholdelse og reparation af diverse installationer, vand- og el-installtioner til opvarmningssystemer. Til det tilbyder vi også gulvvarme installation og gulvvarmestyring.

Vores installation skaber komfort og pladseffektivitet i dit hjem, eller til dit kontor. Vi tilbyder gulvvarmestyring og gulvvarme installation i Herlev hvor vi er beliggende, men dækker hele Storkøbenhavn og Nordjylland, du kan derfor regne med os uanset om du er i Ballerup, Skovlunde, eller mere nordliggende byer. 

Vi tilbyder døgnservice

Hvordan virker gulvvarme?

En gulvvarme installation lægges typisk ved at forberede undergulvet, installere isolering, lægge varmeslanger i sløjfer, tilslutte dem til en varmekilde og teste systemet før belægning påføres igen. Vi byder på omhyggelig planlægning og ekspertise for at sikre dig en fejlfri installation, og hjælper dig med at få den rette løsning til din bolig og dit gulv. 

Gulvvarme fungerer som en skjult og effektiv opvarmningsmetode, der skaber en behagelig temperaturfordeling i hele rummet og i dit hjem. Ved hjælp af varmekabler eller rør, ledes der varmt vand eller brug af elektrisk varme igennem kablerne eller rørene, der opvarmer gulvet og dermed afgives jævnt til rummet ovenpå. 

En vandbaseret gulvvarme installation og gulvvarmestyring fungerer ved at cirkulere varmt vand gennem rørene i gulvet, mens en elektrisk gulvvarme installation bruger varmekabler til at generere varme direkte. 

Vi dækker hele Storkøbenhavn og Nordsjælland

Gulvvarme installation - En effektiv løsning

Med gulvvarmestyring vil du opleve en effektiv og smart metode til opvarmning, der faktisk på flere måder vil tilføje værdi til enten dit hjem eller dit kontor. Vi prioriterer at udføre vores installationer helt uden fejl, så du kan nyde dets fordele til det fuldeste. Du kan blandt andet forvente følgende:

 • Energieffektivitet:
  En gulvvarme installation er kendt for dets energieffektivitet som opvarmningsløsning, og kan hjælpe med at reducere varmeforbruget. Det lavere varmebehov skyldes blandt andet den effektive fordeling af varme, du får med i en gulvvarmestyring, samt den isolerende virkning. 
   
 • Jævn opvarmning:
  Ved at lede varmen fra gulvet og opad ud til dine rum, skaber det en ensartet temperaturfordeling i hele rummet eller dit hjem. Det er derfor slut med varmesvingninger som f.eks. traditionelle radiatorer kan give. 
   
 • Pladsbesparelser:
  Med gulvvarmestyring eliminerer du synlige radiatorer eller andre opvarmningsheder. Systemet er skjult under dit gulv, så du får mere plads i dine rum, og får f.eks. mere frihed til en mere æstetisk indretning. 
   
 • Effektiv imod astma eller støv allergi:
  Ved at forhindre cirkulationen af støvpartikler, som ofte sker med konventionelle opvarmningsmetoder, kan gulvvarmestyring bidrage til et renere og sundere indeklima.

Gulvvarme installation til forskellige boligtyper 

Gulvvarmestyring er en utrolig smart måde at opvarme boliger på, der passer til alle typer af bygninger. Fra rummelige huse til moderne lejligheder og endda kontorer, kan der uden problemer tilpasses smidigt og giver en jævn opvarmning uden behov for synlige radiatorer eller andre opvarmningsenheder. 

Vi tilbyder tilpassede løsninger til enhver bygningstype, der sikrer optimal komfort og effektivitet. Uanset om du er i hus, lejlighed eller i et kontormiljø, kan vi hjælpe dig med installation og montering. 

Lad Knud Olsen VVS stå for din installation 

Ønsker du en installation, eller blot har spørgsmål, hører vi altid gerne fra dig på 44940186 eller på claus@knudolsenvvs.dk. Vi står klar til at planlægge den mest optimale løsning til din bolig, så du kan få den mest effektive gulvvarme installation. 

Få din gulvvarmestyring hos os