Inddækning af tag

Du har måske allerede forskellige planer med dit tag og facade – men uanset hvad de er, vil vi altid anbefale at overveje sig tagdækninger. Du kan på den måde undgå, at der kommer vand ned i konstruktionen, så du ikke står tilbage med en vandskade eller et fugtramt hus. 

Vi hos Knud Olsen VVS er ekspert inden for alt VVS-arbejde, hvor vi til det byder på inddækning af tag. Vi hjælper med at beskytte dit tag mod elementerne med vores inddækninger, og tilbyder inddækning af tag i Herlev, Ballerup, Skovlunde, og generelt Storkøbenhavn og hele Nordsjælland. 

inddækning af tag i Herlev, Storkøbenhavn og hele Nordsjælland

Hvad er inddækning af tag?

Inddækning af tag er processen i at beskytte tagets kanter og skjulte områder mod vandindtrængen. Det inkluderer installationen af materialer omkring tagets kanter, skorstene og andre åbninger for at forhindre vand i at trænge ind og forårsage skader på bygningen. Har du ikke tætte inddækning på dit tag, kan du faktisk risikere at tagets konstruktion kan blive udsat for råd, mug og svampeangreb. 

Ved at vælge den rette taginddækning sikrer du ikke kun, at dit tag forbliver vandtæt, men også at dets levetid forlænges. Professionel taginddækning udført af vores erfarne VVS-fagfolk garanterer korrekt installation og minimal risiko for fremtidige problemer.

Hos Knud Olsen VVS har vi udført utallige taginddækninger, og kan tilbyde forskellige typer af inddækninger, så vi med sikkerhed kan hjælpe vores kunder. Vi står klar med vejledning, så du kan få et indblik i processen. 

Hvilken inddækning af tag er bedst til dig?

Der er desværre ikke et universalt svar på hvilken taginddækning du skal vælge, da der findes forskellige typer med forskellige formål. Valget af den rette taginddækning er derfor afgørende for at sikre dit tags holdbarhed og også sikkerhed. Vi tilbyder vi et udvalg af materialer og løsninger, der passer til forskellige tagtyper og behov.

Materialerne har først og fremmest en betydning, zink er f.eks. kendt for sin holdbarhed og modstandsdygtighed over for vejrforhold, hvor kobber er også et fremragende valg, da det har en imponerende levetid. 

Et tredje bud er f.eks. aluminium, der er en mere omkostningseffektiv løsning med en god holdbarhed og evne til at modstå korrosion og vejrforhold. Det er et let materiale, hvilket kan være fordelagtigt afhængigt af tagets struktur og bæreevne. Derudover er der de forskellige typer og former af taginddækninger:

  • Tagrygning
  • Tagfod
  • Vindskede
  • Tilslutning til mur 
  • Vandnæse

Og mange, mange flere. Der er mange typer at forholde sig til, men her tilbyder vi selvfølgelig vores hjælp. Vi kan uden problemer skabe et overblik over din bygningsstruktur, og give vores klare anbefalinger af hvad dit hus har behov for. 

Kontakt os for yderligere information om inddækning af tag 

Vi har mere end 60 års erfaring i branchen, og kan derfor selvsikkert sige vi er eksperter inden for vores fag, dette inkluderer selvfølgelig også inddækning af tag. Uanset om du er købsbesluttet eller har brug for rådgivning af inddækning af tag, skal du ikke tøve med at kontakte os på 44940186 eller på claus@knudolsenvvs.dk

Vi rykker hurtigt og dækker bredt. Har du spørgsmål eller brug for akut hjælp, tilbyder vi også døgnservices på alle vores ydelser.
 

Kontakt os her