Lækagesporing i Herlev & Storkøkenhavn

Har du mistanke om brud i dine rør, kan vi hjælpe dig. Lækagesporing er en afgørende service inden for VVS-arbejde, der hjælper med at finde potentielle lækager i rør og ledninger. Hos Knud Olsen VVS tilbyder vi vores ekspertise, og kan hjælpe dig med at opdage tidlige lokalisering af selv de mest skjulte lækager i dine VVS-installationer. 

Vi blev som VVS-firma grundlagt i 1954, og har ligeledes som firma over 60 års erfaring. Vi tilbyder lækagesporing i Herlev hvor vi er beliggende, men servicerer generelt hele Storkøbenhavn og Nordsjælland. Du kan derfor regne med os, skulle du bruge vores hjælp i Ballerup, Skovlunde, eller er lokaliseret mere nord på. 

Vi servicerer Storkøbenhavn og Nordsjælland

Lækagesporing med 60 års erfaring i branchen

Hos Knud Olsen VVS har vi serviceret vores kunder i over 60 år med vores ekspertise inden for VVS-opgaver og blandt andet af lækagesporing. Vores mange års erfaring har givet os en dybdegående forståelse for VVS-systemer og lækager, hvilket gør os til det foretrukne valg, når det kommer til at opdage og reparere lækager i Storkøbenhavn og Nordsjælland.

Problemer i huset og inden for VVS kan opstå når som helst, hvilket er hvorfor vi tilbyder vores døgnservice. Det betyder at vores medarbejdere står klar til at håndtere et hvert problem, uanset tidspunktet.

Hvad er en lækage?

Lækager i VVS-systemer kan variere i form og størrelse. Generelt er lækager defineret som utilsigtede og uønskede udslip af vand, gas eller andre substanser fra VVS-installationer. Disse lækager kan skyldes slitage, korrosion, trykproblemer eller forkerte installationer. Identifikation og rettidig håndtering af lækager er afgørende for at forhindre skader på ejendom og sikre dine VVS-systemernes optimale funktion.

At søge efter utætheder i vandledninger og gasledninger, kræver en specialiseret ekspertise og værktøjer. Vi anvender de rette værktøjer som gasdetektorer og tryktestning for at identificere og lokalisere lækager i dine VVS-installationer. Vi kan derfor med sikkerhed hjælpe dig til at sikre, at både dine vand- og gasledninger er intakte. 

Lækagesporing døgnet rundt

Vi foretager lækagesporing af forskellige typer af lækager

Lækager i VVS-systemer kan variere i forskelle omfang og årsager. Brud i dine rør og ledninger kan være forårsaget af slidte rør, korrosion, trykproblemer eller forkert installation. Ved at forstå forskellige typer af lækager er vi i stand til at tilpasse vores tilgang, og løse ethvert problem du skulle have i dine VVS-installationer. Vi dækker alle områder, og kan hjælpe dig med:

  • Vandsystemer
  • Gasledninger
  • Varmesystemer
  • Termografi af el-tavler

Ved at investere en tidlig lækagesporing, kan du undgå større skader på din ejendom, sparer på reparation og sikrer optimal funktion på dine VVS-installationer. Udover vores sporing af lækager, vil vi efter endt arbejde også stå klar til rådgivning om forebyggelse, så du i fremtiden kan stå bedre forberedt på hvordan du kan undgå tilsvarende problemer.

Kontakt os døgnet rundt 

Mangler du hjælp til lækagesporing eller andre VVS-relaterede udfordringer, er vi her for at hjælpe dig. Ring til os på 44940186 eller skriv til os på claus@knudolsenvvs.dk, og så kan vi besvare eventuelle spørgsmål, eller arrangere at vi kommer ud og kigger på dine installationer. Mangler du akutservice, står vi også klar med vores VVS-døgnvagt.

Kontakt os her